Καλωσήρθατε στη Black Sigma O.E.
BlackSigmaBlackSigmaBlackSigma
2310 63 87 43
6932 27 73 44
6987 56 80 27
info@blacksigma.gr
Πολίχνη, Θεσσαλονίκη
BlackSigmaBlackSigmaBlackSigma

Απολύμανση

Απολύμανση

Απολύμανση είναι η χρησιμοποίηση χημικών ή φυσικών μεθόδων που έχει σκοπό τον περιορισμό ή την εξάλειψη μικροοργανισμών σε επίπεδα που είναι επαρκή για την ασφάλεια προϊόντων, ανθρώπων και υλικών. Πριν από τη διαδικασία της απολύμανσης , απαραίτητη είναι η επιμελής καθαριότητα. Έπειτα γίνεται η εφαρμογή με σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Με την απολύμανση μειώνουμε το μικροβιακό φορτίο ενός χώρου ή υλικού, σε ποσοστό 99,99% όσον αφορά μικρόβια και ιούς. Η εφαρμογή γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης με σκοπό τη κάλυψη επιφανειών, είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη εσωτερικών και κλειστών χώρων. Μετά την εφαρμογή ο χώρος είναι ασφαλής προς οποιαδήποτε χρήση.

Το προσωπικό της BLACK SIGMA ήταν από τα πρώτα Πανελλαδικά που αντιμετώπισε κατασταλτικά τον συγκεκριμένο ιό (απολυμάνσεις χώρων όπου υπήρχαν επιβεβαιωμένα κρούσματα από covid-19). Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς και τα κατάλληλα σκευάσματα (διοξείδιο του χλωρίου, ισοπροπυλική αλκοόλη, αντινοβολία UV-C κ.α) και ακολουθούμε τις τεχνικές οδηγίες του ECDC με τίτλο “Safe use of personal protective equipment in the treatment of infectious diseases of high consequence” (https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/media/en/Publications/safe-use-of-ppe.pdf ).

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τρέχουσες εξελίξεις εξάπλωσης του COVID-19 και ενημερωνόμαστε για νέες μεθόδους αντιμετώπισης του. Σε όλες τις εφαρμογές μας, επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων, παρέχουμε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ με τα σκευάσματα που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Επικοινωνία

  • Φιλίππου 92, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56533
  • 2310 63 87 43
    693 22 77 344
  • info@blacksigma.gr
X