Καλωσήρθατε στη Black Sigma O.E.
BlackSigmaBlackSigmaBlackSigma
2310 63 87 43
6932 27 73 44
6987 56 80 27
info@blacksigma.gr
Πολίχνη, Θεσσαλονίκη
BlackSigmaBlackSigmaBlackSigma

Η Εταιρία

  • Home
  • Η Εταιρεία

Καλώς ήρθατε στη Black Sigma την Εταιρεία απολυμάνσεων, μυοκτονιών και απεντομώσεων που χωρίς να το γνωρίζετε είναι μια παλιά γνώριμη σας ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Ουσιαστικά ο Κλάδος μας και οι εργαζόμενοι σε αυτόν είναι η εγγύηση για την ασφαλή κατανάλωση αγαθών, υπηρεσιών και πάντοτε μέσω μιας αφανούς αλλά υπεύθυνης δουλειάς, που συχνά γίνεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στόχος μας πάντα ήταν η ασφάλεια σας και ο σεβασμός στις ανάγκες σας. Εμείς είμαστε αυτοί που εξασφαλίζουμε τις τακτικές εφαρμογές αποθηκών, εργοστασίων, πλοίων, υπεραγορών, κρατικών κτιρίων, σημείων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίαση, γυμναστήρια κλπ.) και ευρύτερα χώρων Δημόσιας Υγείας.

Eίμαστε αυτοί που στηρίζουν τη διατήρηση της κοινής μας υγείας σε χώρους και προϊόντα. Ο κλάδος μας και οι ειδικοί επιστήμονες που εργάζονται σε αυτόν τον επαγγελματικό τομέα είμαστε όλοι εμείς. Η Black Sigma ταγμένη σε αυτές τις αρχές εκπροσωπεί με συνέπεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη φροντίδα των πελατών της.

Με ειλικρίνεια , υπευθυνότητα και σεβασμό είμαστε δίπλα σας. Θα σάς ακούσουμε προσεκτικά, θα σάς ενημερώσουμε για τις ενέργειές μας οι οποίες θα είναι ΑΜΕΣΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ και θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του θέματος σας μέχρι την ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΛΥΣΗ του. Στη Black Sigma παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με μια επίσκεψη στο δικό σας χώρο, για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας και να εκτιμήσουμε παρούσες ή πιθανές μελλοντικές απειλές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η εμπειρία και η άρτια συνεχής εκπαίδευση καθώς και η ειλικρινής στάση απέναντι σε όσους μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα είμαστε δίπλα σας ταχύτατα και με ξεκάθαρη διάθεση να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Είμαστε εδώ για εσάς και στην πρόβλεψη αλλά και στην επίλυση του κινδύνου.

Η Black Sigma δίνει λύσεις και πραγματική φροντίδα σε όσους την εμπιστεύονται!

Οι Υπηρεσίες μας

Η εμπειρία χρόνων μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO

X